Ultieme verzorging voor de intieme zone /

Shinn
Zachte zorg voor de intieme huid

Een geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes na het epileren, scheren of trimmen. Onze intieme delen krijgen het vaak hard te verduren. Een bevalling, maar ook zweet of urineverlies maken de huid om en rond de vagina extra gevoelig.

De unieke en milde formules van Shinn voeden, beschermen en herstellen de intieme huid. Zonder schadelijke stoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen of hormoonverstoorders. Maar met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de zuurtegraad niet beïnvloeden. Door in te zetten op pH-veilige oplossingen, is het risico op huidreacties minimaal. Bovendien respecteert Shinn het microbioom.

V-care
V-care
Shinn producten
Shinn

Belgisch familierecept
De Belgische gynaecoloog Dirk Smet kreeg bijna dagelijks de vraag naar kwalitatieve verzorgingsproducten voor de intieme zone. Maar hij vond ze nergens. Daarom sloeg hij de handen in elkaar met zijn dochter en gynaecologe Elisabeth en zijn zoon Karl-Filip. Shinn is de combinatie van hun jarenlange ervaring, kennis en een flinke portie drive. Met maar één doel voor ogen: de beste oplossingen bieden voor de intieme huidverzorging.